MEN GUD JAH FÖRSTÅR INTE!?!?

asså shit våran stastik är fortf uppe fast ingen av oss bloggar!? as gulligt av er men äre inte tråkigt att läsa samma inlägg hela tiden? men aja förlåt för att jag inte har bloggat på aaaas länge så bloggar lite snabbt nu innan jah återgår till mina underbara läxor... aaaaa skolan är väll helt okej?inget har ändrats samma gammla vänner har jah kvar som tur är ;) haha aa men blablabla nu ska jah plugga as mycke läxor :p hejdå pööss

Okej okej okej

mååste ta ett allvarligt snacK med zara bagge här lixom angående våran finfina blogg lixom...vi båda suuger på att blogga typ jah bloggar en gång i veckan och zaraa jaa....zara e zara haha nä men typ en gång i månaden fan..-.- men det sepeee e att våran stastik fortf e "hög" så aa....meeen iaf inget spc har väll hänt på sistone? eller jo har gått och skaffat mig en cp kille igen dåra...haha aa...föruuutom deeet? nä mitt liv är juh som en bergodalbana så kan knappas säga att livet äger men just nu så e den faaktiskt braa! K.clixom okej nej nu ska jah sluta skriva innan jah skriver nått heeelt ointressant! Kitschao- madde<3

Utan vingar... Blir de tungt.

Okey nu är man tillbaka men kommer säkert försvinna igen. Har FULLT upp ni verkligen. Händer massor. Och jag tycker de inte alls är lika roligt att blogga längre :/ men aja ska skriva när jag har tid. Kommer va roligt att läsa när man blir stor :)

Dagen:
Aa de var väl skolan och sen hk-läxa direkt när man kom hem. Livet är tufft.


Reed the line



Its something around us something between us

helt galet random rubrik.
men ska sova nu godnatt puss hej leverpastej! skojja men joo ska sova nu tänkte bara blogga lite innan lixom för zara bloggar aldrig längre hon har fan tagit bloggpaus i ett halvår..-.- lika bra att lägga ner bloggen fan men ajaaa men ska sova nu fast ne ska kolla kanske på en film haha kl e lixom BARA halv fem och jag är för mig själv på rummet...men whatever godnatt!
Kitschao-
madde<3

Gash äntligen klar!!

äntligen klar med hemmstudieupgifterna!! meeen så har jah ett läxförhör på fredag som jah måste plugga till...-.- men tare imorrn ist! :D haha men tänkt ebara skriva deet!
Kitcshao-
madde<3

Vilka äre som läser våran blogg??

haha har typ allti undrat vilka människor som läser min å zaras blogg igentligen asså?
iaf efter lunch så taggade jah å fanny till mitt place, skulle träffa gurra med ella men ella var så dåli på att beskriva vägen så han taggade hem...just nu så ligger fanny å sover på min soffa hon hade juh såå roligt lixom och jah sitter här å bloggar för en gång skull..men aa fick reda på minna betyg asså inte bra asså....sååå har utvecklingssamtal idag..ÅÅHHH orkar inte!!!! emn ska dra nu!
gammla javet men drogar dom ändå
Kischao-
madde<33

Menååhh får damp orkar inte blogga!

asså shit har tappat bloggar suget nu..misstolka inte tack!haha men asså...nej har inget att skriva så hejdå!

Kussen har kommit :D

min kusse från norrland har kommit hon ska bo här till på söndag kuligt kuligt just nu så sitter vi i soffan och typ gör ingentning haha;) iaf har inte bloggat på jääätte länge men har inte haft orken:p men aa imorrn kanske jah ska dra ut med mathilda å fika eller nått ;) och sen torsdag till fredag så ska jah sova hos henne :thumbsupp: men nu ska jah dra och göra nått vad vet jah fan inte men aa...;)
hahah våran chipspåse e FORTF kvar!!!
Kitcshao-
madde<33

RSS 2.0