Halloween!

tjoo glad halloween allihoppa!
har halloweenfest med släkten, har käkat typ ska äta tårta min lillebrossa fyller 3 år!
sa ju att jag skulle lägga in ett fotto på mina ögon
man ser dem inte så bra asså dem ser finare ut i verkligheten hehe, lovar aja ska in på facebook nu så...
Kitchao-
madde<3333333

Röda ögon!

sitter å lyssnar på musik med fanny ska kanske åka någon stans sen vet inte vart kanske skärholmen... har köpt nya linser, röööda! lägger in en bild senare när jag har kommit hem fannys funka inte ;( pallar inte skriva nå mer så...




Kitchao-
madde<3333333


ett slag..

Ett slag räcker inte till att såra mig. men när du ger mig det där ordet känner jag direkt att du har krossat mitt hjärta och världen precis gått under.
Kom på det nu bara! :)

Ska på match alldeles snart. Bussen går 11.48. Ska möta Tumba i Tumbahallen.
Igår så förlorade vi med ettt mål mot Skuru. Vi spelade skit dåligt i andra halvlek men tränarna tyckte det var en bra match (noooot för mig) :S Andra matchen mot (kommer inte ihåg) så vann vi typ med 25 mål.

Kitschao<33
-zara


_

visste inte vad jag skulle ha som rubrik så det fick bli så :)
kom alldeles nyss från almis tränade å tränade men det gick inte så bra för det var nån maniac som åkte omkring å trodde att han var bäst med sin lilla klubba och puck :Pmen iallafall sen när jag kom hem så fixa jag mina uggs så mockat blev bra, dom var alldeles förstörda förut hehe men nu är dem så gott som nya :D fanny ska komma hit sen ska hyra Remember me, har alltid velat se den har inte gjort så mycket än

haha hittade en bild på fanny, mig och zara från skolavslutningen, mina små änglar är söta och kommer alltid vara puss på er älsklingar<33333


Kitchao-
madde<33333


Gubben i lådan.



Ska ha match imorrn kl 13.45 i liljeholmen. Två matcher faktiskt där i Liljeholmen och så en imorrn i Tumba. Hoppas vi vinner. :)
Har inte mkt att skriva. Är faktiskt ganska trött och kommer alltså inte på något nu.

Kiitschao<3
-zara

Fredagsmyyyyss!

Nu är det slut på veckan de e dags för fredags myyyyys!
haha har längtat så himla mycket tills idag, happy happy happy :D
Ska hyra film kanske Iron man 2 hade lust å se den, har aldrig sett den hehe hoppas att vi ska köpa godis i stora lass :D haha, vet e en liten tjockis, aja ska då å städa nu -.- ZzzZzz ass tråkigt men det ser helt hemskt ut här!


Kitchao-
Madde<3333


Så tröööött!!

Håller på att somna fast kl e bara 18.00, har läxor men pallar inte göra dem :P ska rita Gollum, skriva en dikt om honom å göra nån bok sak:P blääää hatar svenska!!å så ska jag skriva om vad man kan göra i Paris, fast den e i So men ändå!!Å föresten sorry att jag inte har skrivit på typ en månad elr nått hehe men om jag ska va ärlig (ängla gloria) så har jag aldrig pallat hehe men ska försöka skriva så mycket som möjligt, ska äta nu ses nån gång.....om typ en månad till elr nåt...NEEE haha

Kitchao-
Madde <33333

När ska man hinna om...

...man inte vill då man kan göra det!
Har typ massor av läxor men jag orkar inte, verkligen inte! Har verkligen inte lust att öva till förhör fastän det till och med är på tisdag :( och onsdag :(
Sitter uppe med bloggen, youtube, facebook, min väns blogg och musik mp4 (typ nåt sånt heter det) 
Har match idag 17. Är så jäkla taggad alltså!


I am a Angel today haha!

Kitshao<3
-zara

Trött :O

Är fett trött vaknade tidigt idag.  Sov över hos Fanny. Madde va oxå med.
Hade ju match idag i UPPSALA! fett långt alltså. Tog ändå bara typ 45-50 minuter. Trodde det skulle ta längre. PÅ vagen hem så typ sov ja i 10 minuter. På matchen iaf så blev det 14-14. Ahh fett sur var verkligen inte min matcha alltså. De va inte så bra alltså. Vi la ner oss till deras spel. :( aja match imorrn oxå 17.00 i brännkyrkahellen ich den ska vi alltså ta är så jävla taggad.

Kitschao<3
-zara

Träning strax

Ska alldeles snart på träning så jag behöver skynda mig!
Imorrn ska klassen till Naturhistoriska. Börjar 7.55 :( men i vanliga fall börjar vi ändå 8.00.
Jag är så stressad att jag inte vet vad jag ska skriva. Det kommer verkligen bli ett tråligt inlägg. Förstår om ni inte vill läsa det.
Har typ as mycket läxor nästa vecka. Måndag engelska fakta ska jag ha om Dublin, tisdag SO kunskapskontroll/förhör på massor av sidor, onsdag NO kunskapskontroll/läxförhör, torsdag inget, fredag var det nåt men kommer inte ihåg. KOmmer få fler läxor nästa vecka ändå :(
Pallar/hinner inte skriva mer!

Kitschao<3
-zara

J.R.R Tolkien

Jag skriver om honom just nu. Läxa ni vet! :( tills imorrn är den. Ganska sent ute kanske. Men det är inte så svårt. Visste ni att J.R.R står för John Ronald Ruel. Haha ville bara visa att jag har lärt mig något.

 

Pga ingenting så ville jag bara lägga ut den här bilden. Det är jag om ni asså undrar. Den är tagen i somras när jag o Madde drev bara liiite hos Fanny. Men det var faktiskt fett kul. Jag var inte med att Madde skulle foto med sin iphone så jag bara typ gjorde nån slags min och det blev just den här. Minnen älskade minnen<3.

I skolan som vaniligt hände ingenting. Haha! jättekul.

Kan typ inte skriva nåt mer nu måste ju fortsätta skriva om Tolkien.

Kitschao<33
-zara

PS! det är nåt fel på headern. Ska fixa en ny snart lovar!


Fuck You



Ska på träning snart i liljeholmen. Kom och titta om ni vill :)
Det är fortfarande inte så många som vet om vår blogg. Ni kan dela det vidare ni som vet om den.
Har en svanskaläxa. Ska typ skriva om Tolkien J.R.R. I SO så ska vi kunna vissa sidor (haha!)
På fredag ska klassen till Naturhistoriskariksmuseét. Fett långt namn men man brukar ju säga typ naturhistoriska. Men det är faktiskt långt det också. Haha fett dåligt.

Kitschao<3
-zara

Snacka om länge sen

Snacka om länge sen jag skrev alltså. Typ en månad sen eller något sånt. Men jag har en andledning.. jag har inte haft tid och verkligen inte orkat (men det var bara ibland :))
Har inte faktiskt hänt så mycket sen jag senast skrev. Typ i förra helgen så var min familj iväg (alla utom jag) till landet. Så jag fick va helt ensam hemma. Nää faktiskt inte för jag va med Madde hela helgen. Jag sov över hos henne fredag till lördag och sen sov hon över hos mig lördag till söndag. I söndags hade jag två matcher en mot Skånela och Älta (typ) Vi vann båda :) ganska överlägset faktiskt. Haha!
Idag i skolan hände det inte heller så mycket. Vår riktiga ena mentor är fortfarande inte tillbaks. Skumt! Undarar vart han egentligen är..? Men jag bryr mig inte så mycket. Jag gillar Nina som är vår andra mentor.

Jag har förresten gjort om mitt rum. Det är as snyggt nu alltså. Har fått en ny röd-mjuk-fluffig matta, en snygg grå soffa som jag har ett svart överdarag på, nya vägghyllor, smal tavla och ett nytt litet bord. Så har jag självklart tagit bort lite saker också t.ex en hylla, bordet, mattan m.m.
Jag fick av min älskade pappa<3 en skinnjacka, soffan som nu står i mitt rum, tavlan i mitt rum, mattan var faktiskt av mamma<3, och kanske ska jag få ett par snygga vinterstövlar.
 Rihanna - Only Girl

Blev ändå inte så kort inlägg haha!

Kitschao<3
-zara

RSS 2.0