Stå för det!

seriöst om ni vill skriva nått typ kritik så borde ni stå för vad ni har skrivit och skriva namnet! skulle vara glad om ni skriver vad ni heter, men iallafall så har jag nt gjort så mycket idag var lite hos Ella kolla i skolkatalogen jag blev fett fail:P sen kom jag hem å har nt gjort så mycket, ska göra läxan
P.S till den som kommentera att vi skulle lägga in bilder å fixa en bättre header å det men tack för ni påminde, asså vi började med bloggen för nt så länge sen å vi ska fixa hedern har bara inga bilder ska ta bilder så snart som möjligt eftersom det e snö å jag älskar snö bilder!;D <33
Kitchao-
madde<3333333

så kul på heron asså! ;D läs!

har varit på bio igår Harry Potter 7an del 1 as bra men typ det kom en orm å det var hoppa till scen å jag hatar hoppa till scener brrrr ryser när jag tänker på det haha a men iallafall så då hade jag mitt godis bredvid mig å gissa vad jag gjorde kissade på bordet hahahah men ne jag vällte ut alting å jag hade nt ens ätit hälften :( inan bion så satt vi ute å väntade å då skulle zara gå runt å sjunga typ skt ful å skit högt haha å dem som gick för bi ba eeeee? å sen gick vi in å då gick jag till en familj å ba jag ni hur man går till bion (jag vet ju hur man går upp men vi skulle skämta haha) hon: ja du går upp där. jag: okej tack, å så gick jag åt andra hållet hahah hon ba stirrade på mig som om jag vorre knäpp sen skulle fanny å zara gå fram: ursäkta har ni sett våran kompis? å så skulle dem oxå gå andra hållet men dem faila å typ missa dem elr nåt ;P sen hända massa andra saker oxå men pallar nt skriva  shit vilket långt in lägg haha

Kitchao-
madde <333

Fars dag idag!

idag är det fars dag! har ni köpt något till er pappa?själv har jag nt köpt nått hehe men har nt haft tid...elr glömt bort lite haha, men jag var den första i familjen som sa grattis på farsdag! :D idag så har jag vart på allmis igen, var en annan konståkerska där, var nt så bra men hon var fett vig, ska till min faster, hon fyller år idag, sen ska jag till träningen

haha

 

Kitchao-

madde<3333

 

 


Å här sitter man å tråkar...

som jag sa sitter å tråkar slaggade hos fanny igår, åkte till almenhetens åkning (till ni som nt förstår vad jag menade med allmis) (fanny) tråkigt :P kanske ska sluta med konståkning men e nt säker så säg inget till mig tack!
hitta en kläning från shopstyle lägger upp bilden sen nu ska jag gå till tv å mysa :)
Kitchao-
madde<3333

konstig kille... elr?

Det va typ en konstig som frågade konstiga grejer till Madde. Han går i JS i 6:an t.o.m!???? haha men det är ganska konstigt så om några vill veta mer kan vi säga det istället!
Imorrn ska jag till lidingö. Ska vara där 8.00 tar 40 minuter att åka! ohhhhh!... MÅSTE TYP LÄGGA MIG VID 8 HAHA!
ja o madde sja hitta på nåt kul hemma hos henne nu!
Kitschao<33
-zara

Malmö :(

Stockholm här igen och kommer aldrig lämna dig igen. Malmö aldrig mer igen bara STHLM i mitt hjärta.
Gilla inte malmö alltså! Alla i mölmö är fett konstiga iaf där vi var. Kommer inte riktigt ihåg varför haha!
Det är bra att de fick fast den där lasermannen 2.
Har ätit massor av godis, chips, snacks under lovet. Jag har gjort dom alla vi i Sverige ska göra !? det är det höstlovet är till för. Fettis lovet! haha!
Vi vann B-guld iaf. Vi körde inte så bra de första matcherna men sen visade vi verkligen vad Stockholm gick för. Det var synd att komma till B, A skulle vart bättre men det var kul att få en GULD-medalj.
När vi skulle köpa godis i en affär i Malmö kom det fran en tant efter vi hade spelat finalen och sa ba: "hur gick det på matchen?" Tiffy ba "vi vann B-guld" "men vad kul" och så kramade hon Tiffy och Jossan. Vi andra bara stod och tittade. Fett snäll dam. <3

Idag hade vi halvdag pga alla utv samtal. Imorrn har vi oxå halvdag. Jag har utv samtal imorrn halv 5 om ni undrade.
Vi har fått en hemstudieuppgift. So+Engelska. Imorrn ska vi få en på Matte+No :( Har nästan gjort klart den första men bara de enklaste haha!

Har träning ikväll i Liljeholmen men nu ska jag snart till mitt piano.

Kitschao<33
-zara

OBS! bilder från Malmö kommer när jag orkar!

Trött...igen ;)

e as trött vill sova men går bara inte! hatar att man inte kan sova fast man vill sova! på måndag e lovet slut å man får elr snarare måsste gå tillbaks till skolan:(((
hitta 6:an
9999999999999
9999999999999
9999999999999
9999999999999
9996999999999
9999999999999
9999999999999
9999999999999
hehe hade lusst :) ska gå å försöka sova nu
Kitchao-
madde<3333

IKEA!!!!

tjooo!!!!!
idag så har jag vart i IKEA med fanny vi fika lite inte alls mycket facktist bara en bulle...hahahahha sorry e lite flum flum men var as mycket folk där as mkt folk där och as trångt asså man ba flytta ung, snygg stjärna vill gå förbi!!!!haha köpte en mössa som det stog Bad hair day hehe var bara tvungen att köpa den! sen åkte vi hem å lyssna på musik:)
kanske inte ser va det står men aja nu ska jag in på fb
Kitchao-
madde<3333

Trött!

har varit på allmis var iskallt i ishallen, höll på att frysa till is var i Farstas ishall om nån undra :)hehe
sen åkte jag till delikato, köpte en fransk choklad tårta å typ chokladbollar, ska äta tårtan imorrn :) sen kom man hem å gick in på datan sen dess har jag suttit här hehe så jag e as trött ZzZz, ska på bio imorrn med fanny ska se på Jackass 3D!! vill så gärna se på den!men nu ska jag gå in på fb litte sen kolla på tv:)
P.S svaret från igår vem den där katten var så var det Gustaf en läsare gissa på det å det var rätt vet int vem det var men aja

 

Kitchao-

madde<3333


Nattuggla?svar ja :D

Ååååhhh kan inte sova e as pigg!! ska till allmis tidigt imorrn typ halv 9, 9 ska åka med mamma å lille brossan :D han ska åka med sina nya hockey skridskor:) måsste öva på axel om nån undrar vad det är, kanske tror axel axel som sitter bredvid halsen men det e faktist ett hopp i konståkning intressant va? ;Dhaha sitter å kollar på cash cab haha det e två tanter som e as bra på typ alla frågor men på dem messta så gissar dem bara dem visste inte svaret på: vad är det för katt som gillar lasagne (stavas?)!! nån som vet? skriver svaret sen imorrn
Godnatt<3333

Kitchao-
madde<3333

fryser

Fryser som sjutton (stavning?) Tårna är isbitar :( Hoppas jag inte blir mer sjuk än vad jag är tills helgen då vi har dalhelmscup.

Längtar men fyra saker hatar jag
1. det ligger i Malmö 8 timmar dit med bil/elr buss tror vi ska åka bil
2. nya lasermannen är där men det är typ 2% på 100 att han skulle attakera mitt lag. Jag e förresten svenne. Haha <3
3. vi kommer lägga oss sent och gå upp tidigt nästa dag
4. kommer säkert bli kissnödigt i bilen där det inte heller finns nån toa

men annars är allting bra. Jag hittade mitt andra knäskydd under min soffa. Har bara haft ett på alla träningar innan.

Ska dra hem till Klara vid halv 2. Det ska bli jättekul att träffa Linda. En tjej i Klaras klass i KS.
Stackars Charlotte ville göra nåt idag men jag var upptagen så nästa lördag kan vi göra nåt elr fredag oxå <3333

Kitschao<33
-zara

facebook

Jag tänkte byta namn till Dilnaz saknad o älskad av Zara för jag hade skrivit lite fel förra gången och då sa den ba nu har gränset för att byta namn tagir slut...?????????????? hatar det så nu har jag bara några namn att byta emellan.
Min facebook bild just nu (fiiiiinnn)

haha!

Kitschao<3
-zara

NY kamera

Jag har fått en ny kamera. Jag fyllde år förra fredagen (GRATTIS!) och du han vi inte fira mig för jag var på ett annat ställe men nu fick jag den av mamma och pappa igår. Den är fett bra. Den har 12.1 megapixel och världens bästa zoom. Vet inte vad den heter men den kommer från Lumix typ.. ?
Klara ska typ komma vid ett hit så jag sitter och väntar på henne.
Det är bara jag hemma. Päronen är på jobbet, syckonen (de små) i skolan/fritids och brorsan (stora) med nån kompis. Haha helt ensam.
Har massor av bilder på mobben jag måste ladda över och visa. Vissa är nyligen och några är från i somras då jag fick mobben. Mabben=mobilen. Vissa förstår inte det. En sa ba vadå mobba. ja ba mobben. han ba OKKEEEJJ! haha jaa.
Snacka om länge sen jag skrev! <3

Kitschao<33
-zara

RSS 2.0