Vad ska man skriva som rubrik??;)

heejj idag så har jag vart hemma och städat mitt rum,igentligen skulle jag gå å shoppa med fanny men kunde inte för var tvungen å städa:p och fanny sa att hon skulle ringa mig men det gjorde hon inte bajs på henne :P har inte gjort något annat...än;)
Kitschao-
madde<333

Klassen

4733163 - ROSENBERG, MADELEINE
Jag blev inte bra på den här heller. :(( Men madde blev söt här oxå.
Just nu e jag madde och fanny hemma hos madde och steker amaricanspancakes (stavning?) Ska snart äta dem. Jag e så lat och inte hjälper till. Naaaajjjs! Haha!
Orkar inte skriva vilka som e på bild.
NU ska jag iaf hjälpa till och duka fram :( Haha nää det är inte jobbigt.
Kitschao<3'
-zara

Madde <3

4733163 - ROSENBERG, MADELEINE
Fett söt hon blev eller hur? får egentligen inte lägga in den haha!
Kitschao<3
-zara

Jag :(


Usch den blev inte bra! :(((((
Vad konstigt jag fick sitta ..?
Aja men nästa år ska det bli bra :) det ska jag lova.

Nu ska jag sticka och playa lite piano. Sen ska jag på träning i liljeholmen. 2  timmar vet inte om jag orkar.  Har fortfarande inte tagit igen mig till mitt vanliga.

Kitschao :):(
-zara

hääj<3

Ett tag sen nu men har haft fullt upp. Läxor, hanbollen och mitt rum. Har gjort om det. Är skit snyggt nu. Har fått nya hyllor, matta och en soffa m.m. Ska lägga in bilder när jag orkar :D Ska snart upp och plagga till matteprovet tills på onsdag, spanskan till onsdag och engelskan tills imorrn. Fullt upp. Haha!
Var skolfoto i fredags. Vet inte hur jag blev än men när det kommer ska jag lägga in den.
Typ i onsdags (den 15:e alltså) var en lycklig dag. Ska berätta om typ en vecka eller två varför. Bara Madde och Fanny och "Oboy" vet om det (Oboy är ett smeknamn för en,  bara så ni vet)


Kitschao<3
-zara

number 1:e

Nu ska jag på min första träning sen efter jag opererade mig. Ohh kommer bli jobbigt. Kondisen har gått ner riktitgt mkt. Kommer inte matcha nån. Men jag får kämpa på och göra min takt. Ska ta det lungt idag också hr läkaren sagt men men .. Jag kör det jag orkar.
Idag har jag vart i skolan (a) det var en ganska okej dag. Fanny var sjuk så jag och Madde fick ha kul utan henne. På fredag ska jag fotas. Eller klassfoto alltså. Egentligen skulle det vara imorrn men de hade flyttat det inte vet jag varför ..?


Hade bara lust att lägga in videon.

Kitschao<3
-zara

miss you

ja nu var det länge sedan jag skrev (och madde)
Alldeles nyss var jag och tittade på mitt lag som spelade Sthlmcup. Jag kan ju inte spela eftersom ni vet operationen. Nu är ju halsmandlarna borta. Haha! Men det bra är att jag får börja spela och träna nu men inte 100 procent alltså.
Igår så var jag hemma hos fanny. Vi hade värsta festen jag, fanny och madde. Fett kul vi hade.


Min lillebrorsa gillar den här. Han bara as garvar igäl sig när han ser den. Tänk om man skulle ha en sån bebis. Vilken naturbegåvning den måste fått.
Imorrn är det skola :( Men nu orkar jag inte skriva når mer.

Kitschao <3
-zara

glass i stora lass

Idag har jag ätit mycket glass (inte för att jag inte gjort det tidigare men nu åt jag mycket) Jag gick ner 1,5 kilo. Så jag tänkte att jag kanske skulle gå upp alltså. Det är inte bra för min ålder att gå ner.
Idag har jag tittat på tv för det mesta, kollat lite på kemin och ätit glass plus lite annat.
Det här blev ett kort inlägg ska gå och käka glass plus andra grejor (flytande grejor) :P

Kitschao<3
-zara

dagen efter operationen

Ja nu har jag opereart mig. Ont i halsen. Jag kan bara äta flytande mat t.ex de saker jag äter är glass, yoghurt, vatten och saft. Men varje gång alla sakerna ska ner i magen så känns det som en spetsig ståltråd dras genom halsen. De värker efter, innan och nu. Kommer inte kunna gå till skokan på en vecka kommer på måndag. De var riktigt skönt att bli sövd. Man typ bara somna in och sen så vaknade man upp och låg i en annan säng. Det första jag typ sa var när jag vaknade: E det pappa? ja han satt på sängen bredvid mig. Gjorde as ont i halsen. Nu oxå men då var det blod i munnen och så. Vill inte prata mer om det.
Har ätit as mycket glass så jag t.o.m tröttnat på det. Visste inte att man kunde göra det ?
Nu ska jag typ upp och sova och titta på tv. Älskar min familj för att de är så snälla mot mig. De e det alltid men de är verkligen as schyssta. Men det är inte hemma nu. E ensam men det funkar bara ta det lungt och så.
Saknar er<3333 smsa om det är nåt kommer kunna svara imorrn kl 4 ung. Smsa nu om ni vill. Eller ring så kan jag svara men inte prata så mycket. Gör ont det oxå.

Kitschao<3
-zara


RSS 2.0