Le mot den som fick dig att falla. För det leendet gör så den som fick dig att falla att.....smalla

Jaråå Fanny och jag hära till 100%
Eller Fanny drog precis hon ska typ packa te Spaninen på tisdag -.- Lyckost!
Idaghar man typ sovit. Vill få bort min himla huvudvärk :( Men de mesta av dan har man vart me Fanny tror jag.
Imorrn får man se om de blir träning elr inte. Hoppas de blir av.
Nu ska man faktiskt ta och städa tror jag för rummet ser ut som en sopphög... eller ska man göra de imorrn..? Tror jag gör de imorrn iställer ;s
-zara

Run Forest, RuN!

Tror jag har världsrekord?
Eller??
Ajá jag är fett me stolT :D men de är en hemlis..
-zara

If you not live for something. You'll die for nothing.

Loppis hela dan idag dåra Me laget. Kunde inte spela a-lagsmatchen för min jädra hjärnskakning :( Men aja hoppas de blir cupen Skadevi nästa helg iaf.
På loppisen stod man från 10 på morgonen till 4 på eftermiddagen. Shit fett lååångt. Men jag hade ett uppehåll då man köpte lite träningsgrejor :) naisnais!
Nu kanske man ska va Me vännerna. Köpt chips och chokladpuding för en kväll kanske Me tjejerna :)

Idag älskade lilla Shavve har blivit fjåååårtis. Kommer alltid vara en vecka mer gammal än dig ouuuu..! ;)
Haha hon är INTE seriös här!



-zara


Kommer när jag har kärlek i mitt hjärta. Går när jag känner hat och smärta

Verkligen inte pepp för att blogga just nu.
Har typ inte bloggat på en vecka men har en stooor orsak :(

När jag och mitt lag spelade USM (ungdoms sverige mästerskapen. typ?) så skulle vi spela 4 matcher i Deje i Värmland. Men jag som är en himla otursfågel spelade bara 2.
Orsak:
I den andra matchen är det en tjej som ska skjuta avstämt skott (spelar handboll om nån undra) så jag ska gå upp och ta den där tjejen som typ var 2 meter :s och så när jag tar henne så pangar våra huvuden ihop och henner tänder hamnar i min kind :( Jag typ svimmade och ramlade ner på golvet och skrek med blod omkring. Kommer inte ens ihåg de var helt borta i huvudet :s
Jag trodde de bara var som en blåtira under ögat men sen när de säger att de kanske ska sy får jag panik. Hade fått 2 cm ungefär brett sår och 1 cm djupt. Det var som ett jack i kinden. Men så säger alla läkare i hallen olika saker så vi åker ändå till Karlstad akut me mig.
Där fick vi typ vänta i 30 min nånting och sen skulle de sy. Men de sa att de var för nära ögat och att jag hade fina sårkanter så jag kunde limma. Det gjorde jag oxå.
Så då blev jag limmad :)
Sen när jag kommer tillbaka till laget så är jag helt paj i huvudet och helt blå och svullen under ögat.
De visade sig sen i måndags typ att jag fått hjärnskaning oxå. Men inte en jättestor utan typ en lätt. Men jag har vart jättetrött, inte tränat och typ somnat överallt jag vart. Så om nån tycker jag vart tråkig den här veckan vet ni vrf. Men nästa vecka är de andra bullar. Då hoppas jag att jag är frisk :D

Jisses värsta berättelsen ju. Kan ju skriva bok snart -.-

Jag lägger upp bilder sen från i lördags och alla de foton jag tagit alla dagar. Varnar då känsliga tittare. Det är många som frågat om hur de ser ut och såg och då kommer jag alltså lägga upp.

Puss och Hej leverpastej
-zara

OBS! det var olivia som sa att jag skulle skriva det ;)


Glaaad :D

asså abooo e fett glad!!vet nt varför men det var typ bah för fanny logga in på fb??? hahha men seriöst när hon logga in så blev jah as glad helt random? aja haha just nu så chattar jah med fanny å adam mmmm sov över hoss olivia igår å då vah jah men frida å olivia i stan feett meeed kul awsoo!!! hahaha å såklart vah vi på donken ;) men ska dra nuuu och det går nt att ladda upp bilder för blogg.se e cp.. Kitschao- madde<33

You dont know that you beuatiful.. Thats make your beuatiful.

Min underbara vän Rebecka på USMet där vi bara spelat en match. Grov utklassning 30-1 och snart en imorrn men mycket tuffare.

Kommer hem imorrn vid 6 på kvällen om ni undra. Nu ska man dra och festa Me laget ;)

-zara


Satsa inte allt för att kunna förbättra en person....för det blir bara ännu värre

hejj hejj bloggen eller nått chattar med fanny just nu och "pluggar" mmmmm nä skojja men  serriiii får damp på killarna i klassen ALLA kallar mig fjortis..-.- stämpla FJORTIS i pannan på mig då!nä gör inte det!haha men vafaaaan jah är inte fjortis?!?!?!om man lixom gämför mig med alla andra fjortis är jah fan bara en liten räka...men förut att dom säger fjortis te mig så älskar jah dom!:)man får juh uppmärksamhet lixoooom hahah nä skojja men aa....nej nu MÅSTE jah plugga!
Kitsvhao-
madde<33

Min lärare kommer dampa:S

asså min lärare kommer seriöst få ADHD på mig!!!för skulle ha fixat en deckare bok för två veckor sen å har fortfarande inte gjort det så har inget att läsa på läsningarna å det:Saja det fixar sig...nån gång....
men iaf efter skolan så drog jah hem te johanna med ella kuligt kuligt snackade i tele med rasmus en liiten stund eftersom den skitungen hade prc vaknat-.- ..... men aa pluggade lite där drog hem å duschade och käkade snabbt men ska sova nu ska upp 6 imorrn lixom....-.- men orkar verkligen inte stressa med att sminka mig å platta håret...vill juh hinna äta
Kitchao-
madde<33

Bloggar lite snabbt i.....

Bloggar lite snabbt innan jah ska sova..
klippte rak lugg nyss...skojja men jah klippte den så den blev "kortare" blev väll helt okej för hade så himla ångest på min gammla lugg som allti vah i vägen å bah hängde där så fult...men aa imorrn kommer carro till min skuula:Dkuligt kuligt efter det så ska vi åka te skhlm å shoppa:)får se om jah får med mig nått hem..hmm...men nu ska jah sova!
Kitschao-
madde<33

Sry för att jah inte har bloggat


The life is like rollercoaster. If it´s go to fast.. just go on and enjoy it!

Jaråå nu är man tebaka efter 5 års uppehåll. Kommer säkert fortsätta så :s
Men har as mycke. Kolla bara idag:
- Sälja typ 12 blommor för att få in pengar till laget
- Har hemkunskapsprov nästa vecka
-USM nästa helg
- Läsa ut typ en as tjock bok :o
Kommer inte på något mer men det är något mer säkert
Ni ser juh bara.


Kom bara på att sakna mina saknade älskade änglar :(
Älskar er små busfrön!

-zara


Fäääst hos mig!

   
Det är bara att droppa in Hahha ;)

-zara


DISS!!

hejj bloggen eller nått nu så vill jah bara dissa lite saker...
"vänner" som är avundsjuka på en och förstör men låtsas spela oskyldiga och inte alls sura....!:@
personer som ska vara så jäkla dryga!!!!!
och att ella inte vill svara på mitt mess>:( haha;)
dt var allt!
Kitschao-
madde<33

Thilda ville at...

Thilda ville att jah skulle blogga så aa nu bloggar jah!
hade hk prov idag...det gick juh as bra lixom....säger vi;) har fått tebaks min tele nu:DDD fast har min gammla LG:p men ska fixa min iphone! så kan ta foton nu å det..dock vet jah inte hur man lägger upp bilder från den...nån som vet?? isf kommentera!!!
men nu ska jah sova börjar bli trött så godnatt!
haha thilda!! och chipspåsen finns fortf kvar där vi slängde den:OOOskumt...(klicka på bilden så kmr ni te en suuper söt tjejs blogg)
Kitschao-
madde<33

Lika som körsbär.. eller vad man nu säger..

... kolla själva

Vissst är de lika? :O Läskigt lika. Ni ska bara se dem i verkligheten då är de verkligen tvillingar. Inte genom sättet utan utseendet. De vet nt att jag lagt upp dem i bloggen men nu blir de iaf kända :D

Sharråå!
-zara


Älsklingen är på väg!

asså ni ska bara veta hur glad jah är!!mitt simkort eller puk koden är på väg!!å då får jah älsklingen tebax!! :thumbup:

men iaf fick tips från MATHILDA om det dära med bloggtorkan, det vah tips,hiss/diss, dagens outfits, bilder och såklart jah ska göra det! tack tilda! :)
'
kom nyss hem från ella, skulle ta foton te profilerna men vi pallade nt ..-.- meen jsut nu sitetr jah å lyssnar på musik åhh asså alla låter e fan ut tjatade1!!kan det inte komma en ny BRA låt??men ska dra nu ni får väll ah en bra vardag dåe1
Hejdå puss//madde<33

Bloggtorka...

men gud har verkligen bloggtorka har ingen aning vad jah ska skriva?känns så tråkigt att skriva vad man har gjort på dagen?låter så himla ointressant tycker jah vad vill ni att jah ska skriva??snällaaa lämna en kommentar!
Hejdå puss//madde<33

Burn baby buuuurn!

Jag brinner för mitt liv
Jag brinner för min sport
Jag brinner för min framtid
Jag brinner för mitt hopp
Jag brinner för mig
Jag brinner för alla..
men mest för dig!

Ska göra snabbt inlägg för ska gå och äta.
Fira lillesyrrans 10 årsdag. Eller hon fyllde i tisdags men släkten kommer idag :)
Grattis älskade syrra... igen!
image description
IPONA nya mobilen har kommit ut... eller inte
Så himla klockren!
Den satt på mitt mobilskal men den åkte av (alltså den röda iphone texten) så vi satt på den på Ellas xperia! Hahha dog av grav alltså
Kitshcao<3
-zara


Upphittad iphone4!

aa mamma hittade en iphone4 vart vet jah inte riktigt får fråga henne sen men har ni tappat eran eller vet ni någon som har gjort det??isf lämna en kommentar messa inte för min tele funkar fortf inte-.- mne gör det isf!för skulle själv tyckte det vah as jobbigt att bli av med sin tele..snacka om skäll personen säkert kommer eller har fått.... men aa som sagt lämna en kommentar isf! hejså puss!/madde<33

Svart och gult... Fyfan vad fult!!

(mobilbloggar)

Här är man nt aikåare som sagt. Kolla bara rubriken. Fast jag tycker de har de finaste märket ;s

Idag då på orienteringen.
Körde Me Ella och det gick fett bra. Hade alla 16 kontroller rätt och fick en ganska bra tid :D stolta över oss!
När man kommer hem så ser man att ingen är hemma och då inser man ganska fort att man nt har någon nyckel= utelåst. Så jag drog hem te Fanny och där fanns Olof och Elsa med. Hade trevligt trevligt där tills jag drog hem för typ 10 min sen för att duscha snabbt.

Kitschao<3
-zara


Livet är ett spel. Så lär dig reglerna

Jarååå.. Då bloggar man igen via mobben. Ny app blogg.se men jag tycker att man heldre ska gå via internet. För den här appen var ganska skum :s Aja bara lite tips.

Imorrn då börjar man 11 untzuntz. Fett Me najst. Har orienteringsdag :( Men hoppas de går jättebra för mig och Ella då.

Har vart handboll idag då. 2 pass ett i skolan och sen Me laget. Kulkul!

Torsdagen ser ut såhär.
-skolan
-prov matte
-träning Farsta
-träna Me några silwingpojkar ;) hahah typ Sveriges bästa p97 men Aja det hoppas man juh oxå på att de ska gå bra.

Kitschao<3
-zara

 

 


Snabb video bah...


No rubrik

shulululu eller nått....just nu så sitter jah å skypar med tilda min farbrors tjej och lilla kussen kom å hälsade på fick jätee fina kläder av henne:D orkar inte fota alla å lägga upp...vet fortf inte vah jah ska göra idag....ska nog bah vah för mig själv...men gud vah tråkigt!!!lala ska ringa zara senare idag efter hennes match men aja nu ska jah fortsätta skypa med tilda!
haha vi skulle likna fiskar men failade totalt...
Hejdå pöss!//madde<33

Följ dina drömmar tills de blir verklighet.

Tjejen:
-Varför föjljer du efter mig?
Killen:
-Min mamma sa att man ska följa sina drömmar..

Jadu slagga hos Mullvaden igår. Mýsigt mysigt ;) Kom typ hem nu hon skulle visst på match.
Jag har oxå match idag i Lilje mot Skånela. Det ska vi ta hem känner jag. Det är elitmatch så det är mer ett måste!

Ingen bild idag. Orkar verkligen nt men bloggar kanske när jag kommer hem från matchen igen.

Kitschao<3
-zara


Shiiit förlåt!

asså shit har inte bloggat på tre dar..men nu gör jah det iaf :D
kom nyss hem, har varit i liljeholmen med ella typ till fem sen drog vi te fruängen å vah där sen så drog vi te js å garva sönder...lixom inte men jo det vah trevligt ;) just nu så skypar jah med tilda MÅSTE träffas!men aa...och snackade just med ella i tele lalala men nu ska jah lyssna på musik å chatta med tha folket!
hejdå puss!//madde<33

En riktig kille som älskar en tjej, ger aldrig upp ifall hon säger nej.

Matchen idag dåra mot Skogås blev 16-16. Lika alltså. Herregud :( Vi skulle vunnit för vi ledde men helst plötsligt tappar alla bollarna och der blir lika.
Moa i mitt lag och jag gjorde en skitsnygg japan. Hon ba studsa den i målgården och jag typ flög och gjorde mål. Visst blev de nt så jättebra skott men de blev mål :d

Nu ska man upp och duscha dåra.


Oshit vad man ser ut. Jag bjuder på den dära!

Kitschao<3
-zara


Rêve n'est pas seulement moi. Rêve à propos de nous

Dröm inte bara om mig.
Dröm om oss!



       
Helt underbaaar låt. fett gammal men bra. Låter som arabiska men de är faranska. Har minnen från den här. M
Min storebrorsa sjöng den här när han skulle gå ut 9an.
Kolla killen som är mörk den skönaste killen i hela videon :D

Kitschao<3
-zara
                                                                                  


Taggar te match nu!

Nu äre sags att visa vart skåpet ska stå.
Match mot Skogås nu och det är bara att tagga,


Hahha säämst

Kitschao<3
-zara


RSS 2.0