Min Padde Madde

Nu får du ta och logga in på fb för idag måste vi träffas. Inte bada som vi sa förut utan bara träffas. Har massor av grejor att berätta. För det andra så har du typ inte bloggat på ett åR :O Vrf är det så du?

Idag så har jah inte gjort någonting. Men det är väl inte så konstigt... Typ klockan är bara runt 9o snart.

Just nu sitter jah och är as hungrig. Ska nog äta sen ska man upp och titta till tven tror jah. Och sedan ska jah försöka få tag i Madde som säkert sover just nu.

Igår så hade vi träning me p97 Hammarby. Ganska tufft för att vi fick springa mycket men också för att jah har den där pollen grejen och då fick jah andnöd för jah inte tog medecinen. Men det gick ganska bra ändå. Ska bli lite pinsamt för nån dag nu i Juli ska vi typ ha "mys mys" me deras lag och vårt. Vad det nu betyder... Men dte var typ att vi ska umgås och typ grilla och kolla på en film. Aja jah tycker det låter lite pinsamt.

Helt radde men Shavve/Shavvis är bland den underbaraste och Roligste människa jah någonsin träffat :D Dog av garv med henne igår på träningen ;')

Nu ska jah byta om tror jah.. Inga bilder den här gången heller. Mén det är för att jah inte orkar fixa dem i photoshop. Med att beskära och sånt skit ;s

Kitschao<3
-zara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0