Råsa :D

Idag i skolan var det annorlundadagen. Jah berättade förut ved det var men säger det igen. Det är en dag då hela skolan klär ut sig. Vår klass hade tema rosa.
Jah och Fanny färgade håret rosa på morgonen. Jah och Madde typ färga bara armarna rosa så vi såg ut som apor. Sen i skolan skrev vi alla på varandras vänstra ben *Pink Ladies*... med en rosa färg. Naaaajs ;D
När jah kom hem efter att varit hos Madde hur länge som helst så duschade jah och försöktE få ut färgen. Det var as jobbigt. Fick typ gnugga det 100 ggr. Men nu är typ det mesta borta ;s
Kommer bilder sen från dagen. Laddar över te datan just nu.

1. Justeee... Thomas en lärare där hade klätt ut sig till en kvinna. Hahha trodde först det var en kvinna så blev jätterädd när jah såg att det var han.
2. När jah sitter på en stol inne i Ljushallen så känner jah att det är någon som tar på min axel. När jah vänder mig om står där en tjej med typ helt kritvitt ansikte, typ rött runt munnen, håret hängande framför ansiktet och vita kläder. Exakt elr väldigt likt Samara i The ring. Så jah blev jätterädd och typ hoppa från stolen och skrek ;p Haha!

Just nu sitter jah me blött hår i en rosa stor och mysig tröja och ett par röda shorts. Om ni bara ville veta ;p

Nästa inlägg blir det mest bilder.

Kitschao<3
-zara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0