Upptagen på hög nivå

Nu har jah haft en riktigt lång bloggpaus. Madde har typ skrivit massa inlägg när jah inte skrivit. Duktig flikka ;D

Har inte kunnat skriva pga att jah har varit med i världens Störrsta utomhusvup här i Sverige. Den heter Eken Cup.  En skitrolig cup faktiskt och det är aldrig bra väder när man spelar ;p Hahah på fredan så var det den första dagen på eken och det regnade otroligt mkt men det blev inte så jättelerigt men bara lite. Sen på lördan så var det mulet tills på eftermiddagen när mitt lag spelade. Hahha sämst jah tyckte det inte var så soligt oh så men när jah kommer hem så jah solbränna från mina undershorts och strumpor. Så har nu knallvita fötter och vita lår ;p Fail! Sen på söndan så var gruppspelet slut och då var vi tvåa o gruppen pga att vi mötte Skogås i leran och vi skulle ta dem och vi inte spelat i gyttjan! Iaf sen nu i igår var den dags för åttondelsslutspel och där åker vi ut :( Vet inte riktigt vad vi gjorde för vi förlorade mot ett lag som inte var så bra ;s aja spelat är spelat.

Där på färtet så köpte vi te mig ett par shorts där det står rumpa på baken hahah ;p,  och sen en hood tröja där det står I <3 Handboll (Fett snygg), ett par strumpor och en t.shirt där det står I <3 Handball ;D

Det var de väldigt långaq tråkiga nyheterna... tror jah.

Idag ska man dra iväg ´till sköndalshallen och träna en sista gång med p97 Hammarby. Sorligt :'( Vi ska typ träna i 4´h plus lite käk och det där mymyset jah snacka om för länge sen ;s Hah aja Sveriges bästa målvakt ska komma ner och träna målvaktera.

Just nu sitter jah i pyamas och ska dra upp och byta om sen dra ut. Muket vkert vedder utä!

Kitshcao<3
-zara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0