Hellu

Zara här igen efter typ ett långt uppehåll.  Har nt haft tid asså. Har hänt en del. En kille har kommit in i bilden, en kmp har det svårt och typ alla träningar tar upp plats.

Just nu sitter jah i pyjamas (stavning?) men fixat hår och smink ;o Hahah ovanlig jah e. Ska dra iväg på match snart. Ska enda te Älta -.- Om vi vinner den matchen så kommer vi upp i elit och vi får köra slutspel me de bästa lagen i alla serierna. :D Tagga Tjejor!

Aa det började* äntligen bli vår och så skulöle det böja snöa igen. Blää! elr jah gillar iaf nt snö/vinter. Vill så himla mycka ha sommar nu. Kollade på bilder från i somras. Gud vad det såg HÄRLIGt ut :D

Jah e "mycket" glad. Har gått runt och skaffat en pojkis ;P Vi träffades typ innan julen på ett ganska underligt men coolt sätt. Det är en ganska lång historia och jah orkar nt skriva ner hela våran historia. Hahahahaha laaaat! elr nä. Ska dra te Jonny min älskling idag. Längtar efter dig!

Älskar verkligen den här låten. Kan aldrig tröttna på den. Säkert lyssnat ut den men det kan bara nt bli dålig:

Jah älskar iaf den.

Kändes skönt att börja blogga igen. Har ni saknat mig ni som aldrig kommenterar. Alltså i ent tvugna men om ni vill så så aa. Har hört från vissa genom fb och mail att de läser så fortsätt bara läsa ;P

Nu ska jah nog ta och jäkta lite. Måste byta om!

Kitshco<3
-zara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0